divendres, 15 de juliol de 2011 00:00

La nostra candidata infantil resulta preseleccionada

Written by  Falla
Rate this item
(0 votes)
La Falla Castielfabib Marqus de Sant Joan est denhorabona. Anit als jardins del Palau va tindre lloc la preselecci de les candidates de Benicalap Campanar.

En una fantstica nit de lluna plena, membres de la nostra comissi van acudir a lacte per recolzar Carla Peris, la nostra candidata infantil, en un moment tan especial per a ella.recolzant_Carla

Carla va desfilar per lescenari amb el suport dels fallers all presents, que van enviar-li tota la fora i energia. La nostra candidata va mostrar en tot moment la seua simpatia i va guanyar-se al pblic i al jurat all present amb el seu somriure ple dalegria i felicitat.

Carla_escenari

Una vegada arribada la lectura de les actes del jurat per part de la fallera major de Valncia, Laura Caballero, els nervis eren evidents entre els nostres fallers. Per es van transformar de seguida en crits de goig i satisfacci quan Carla va ser nomenada com a una de les preseleccionades infantils pel sector Campanar.

Preseleccionades

La Falla Castielfabib Marqus de Sant Joan felicita a Carla Peris per aquest nomenament i vol compartir amb tots els fallers aquest moment tan important per a la nostra comissi. Enhorabona!

Fotos cedides per Xavier Serra

 

 

Last modified on dimecres, 14 de setembre de 2011 15:15
back to top