divendres, 15 de juliol de 2011 00:00

La nostra candidata infantil resulta preseleccionada

Written by  Falla
Rate this item
(0 votes)
La Falla Castielfabib – Marqués de Sant Joan està d’enhorabona. Anit als jardins del Palau va tindre lloc la preselecció de les candidates de Benicalap – Campanar.

En una fantàstica nit de lluna plena, membres de la nostra comissió van acudir a l’acte per recolzar Carla Peris, la nostra candidata infantil, en un moment tan especial per a ella.recolzant_Carla

Carla va desfilar per l’escenari amb el suport dels fallers allí presents, que van enviar-li tota la força i energia. La nostra candidata va mostrar en tot moment la seua simpatia i va guanyar-se al públic i al jurat allí present amb el seu somriure ple d’alegria i felicitat.

Carla_escenari

Una vegada arribada la lectura de les actes del jurat per part de la fallera major de València, Laura Caballero, els nervis eren evidents entre els nostres fallers. Però es van transformar de seguida en crits de goig i satisfacció quan Carla va ser nomenada com a una de les preseleccionades infantils pel sector Campanar.

Preseleccionades

La Falla Castielfabib – Marqués de Sant Joan felicita a Carla Peris per aquest nomenament i vol compartir amb tots els fallers aquest moment tan important per a la nostra comissió. Enhorabona!

Fotos cedides per Xavier Serra

 

 

Last modified on dimecres, 14 de setembre de 2011 15:15
back to top