diumenge, 11 de desembre de 2011 11:33

Acomiadament FFMM 2011

Written by  Falla
Rate this item
(0 votes)

El passat dissabte 12 de Novembre celebrarem l'acomiadament de la nostra Fallera Major Sara Costa Ferrer i de la nostra Fallera Major Infantil Carla Peris Yllera.

La vesprada anava passant i el casal es vestia amb les millors gales per a rebre a les nostres representants de l’exercici 2010-2011.

Uns núvols grisos tancaven el cel i l'aigua amenaçava amb desbaratar un dels actes més importants per a les nostres Falleres Majors. El rellotge donava les 6 de la vesprada, la nit avançava i el cel permetia que la nostra presidenta, Marta, acompanyada pels xiquets de la falla, arreplegara a Sara i Carla.


El so d'una traca marcava l'inici de l'últim acte de les falles 2011 i les nostres falleres majors s’emocionaven al veure als seus amics i familiars omplir el casal. Pujaren a l’escenari i va començar un joc “coneixes a Sara i Carla?” ambdues havien de contestar preguntes una de l’altra.

Finalment, Andrés, vicepresident va dedicar unes paraules d’agraïment per l’any que havien compartit, Sara va donar les gràcies a la seua família i amics per gaudir amb ella d’aquest segon regnat i Carla, ens va recordar que la seua família ha estat al seu costat ajudant-la i animant-la en cada moment.


 


L’acte va finalitzar amb la col·locació dels quadres que ens recordaran a tots que SARA COSTA FERRER i CARLA PERS YLLERA han sigut i seran les nostres FFMM del 2011.

 

Last modified on divendres, 16 de desembre de 2011 17:03

T'agrada? Compartix-ho!

Segueix-nos a twitter

No tweets found.
Scroll Up