dimarts, 15 de maig de 2012 15:50

Maria Miralles a la Mostra de LLibrets en Gandia

Written by  Joan
Rate this item
(0 votes)

El passat disabte 5 de Maig, Maria Miralles Molina, fallera de la comissió, acompanyada per Marta Melis, va assistir a la mostra de llibrets de Gandia, celebrada al museu faller de la mateixa ciutat.

Maria va assistir com a representant de la falla i com a convidada per a realitzar una ponència sobre "Com fer un llibret des de l'inici". Va ser una jornada molt interessant on, tant la nostra falla com altres, van tenir l'oportunitat de mostrar el treball realitzat en el llibret del 2012. Una mostra que porta diversos anys realitzant-se i que poc a poc va adquirin importància dins de l'agenda d'esdeveniments fallers.

La xerrada que va oferir Maria, va ser molt entretinguda, dinàmica i amena. La gent va agrair que fos diferent i que donés la visió de a nostra delegació de llibret des d'un punt de vista realista, parlant dels aspectes possitius i negatius que ens trobem quan ens enfrontem a la realització d'un llibret des de l'inici.

Com sabem que molts de vosaltres no vau poder assistir, us deixem l'enllaç per a que disfruteu de la xerrada de la nostra amiga i de les seues explicacions.

 ENHORABONA MARIA!

 

Last modified on dimecres, 16 de maig de 2012 22:57

Related Video

T'agrada? Compartix-ho!

Segueix-nos a twitter

No tweets found.
Scroll Up