divendres, 2 de novembre de 2012 15:13

I per fi... els nostres artistes Featured

Written by  Falla
Rate this item
(2 votes)

Aquest any, continuant amb la línia innovadora de les nostres Falles els encarregats de preparar els projectes del 2013, amb col·laboració de la comissió, seran… Miguel Arraiz i David Moreno (Artista de la falla infantil de Convento Jerusalén).

Confiem en l’arquitecte, Miguel Arraiz, faller de la comissió, i en les seues idees i projectes, en constant canvi durant tot l’exercici faller (mai deixen d’evolucionar fins que estan plantades) per realitzar les nostres falles. A més, afegim un gran artista, David Moreno, que fins ara s’havia centrat en la realització de Falles Infantils però que aquest any, amb il·lusió i moltes ganes aporta el seu treball per debutar en la creació de Falles grans. Un conjunt d’artistes que sobretot aporten una crítica constant al seu propi treball, base imprescindible per a arriscar-se i evolucionar sense estar mai segurs de si el resultat serà el desitjat però convençuts que eixe es el camí a recórrer.

Així mateix, la idea és innovar amb el material i mantindre la idea de que les Falles poden ser ecològiques i sostenibles sense necessitat d’emprar suro. Per això la proposta dels nostres artistes és la utilitzaciò de mòduls de cartró, vore fins a on podem portar un material, experimentar amb ell, treure conclusions, sempre amb la incertesa que qualsevol innovació tè... funcionarà? El risc, lluitar contra un dels elements de la natura, la pluja. 

El lema de la falla gran es “S’està lliurant una batalla encara que no ho sàpigues” i representarà un refugi on poder amagar-se fins que passe la tempesta o lluitar contra la situació actual, retallades, crisi, desànim, por...

El lema de la falla infantil es “Mandala” i vol ser el punt de la reconstrucció de les noves generacions (els xiquets són el futur), però eixe futur depèn de l’ herència que reben dels adults.

Ambdues falles es plantaran probablement en una nova ubicació, al carrer Castielfabib amb Tirso de Molina.

Esperem que siga un canvi positiu i que el projecte dels nostres artistes agrade a grans i a menuts perquè per a ells està pensat i creat.

 

 

 
Last modified on divendres, 2 de novembre de 2012 15:20

T'agrada? Compartix-ho!

Segueix-nos a twitter

No tweets found.
Scroll Up