diumenge, 17 de novembre de 2013 23:30

Presentació Artistes i Esbossos... Castielfabib 2014 Featured

Written by  Falla
Rate this item
(0 votes)

Com cada any, tenim el plaer d'anunciar, per fi, els nostres artistes . També aprofitem per a presentar els esbossos que representen les nostres falles al pròxim Març de 2014.

En primer lloc, comentar que per a nosaltres l'espai que ens cedeix la ciutat cada any és un regal i, com a tal, volem ser agraïts i generar espais i elements que inviten tant a la reflexió com a una implantació poc agressiva de la nostra festa. Per això hem buscat uns artistes que continuen amb aquesta idea i amb la linea d'experimentació que la nostra comissió ha portat als últims anys.

A la falla gran, aquest any debutaran tant a la demarcació i com a primer projecte de falla els arquitectes Maria Oliver Sanz i Javier Molinero Domingo. Com hem pogut vore a l'exposició Pop up València, Maria i Javier han sigut els comissaris, porten anys desenvolupant activitats relacionades amb la reactivació i reutilització de l'espai públic. Aquesta sensibilitat i aquesta manera de vore i entendre la ciutat ha sigut el que ens ha fet pensar en ells com artistes. Segur que no deixaran indiferent a ningú!!

 

 

 

ARTISTES: Maria Oliver Sanz i Javier Molinero Domingo

LEMA: Ciutat Encallada

 

 

 

 

 

 

La falla infantil també està pensada i creada per dos debutants al món de les falles, dos xiquets de la nostra comissó. Beatriz i Miguel Arraiz, després de vore com el seu pare (Miguel Arraiz Garcia) creava projectes molt interessants per a la nostra comissió varen plantejar el poder crear una falla feta per xiquets i per a xiquets. La idea ens va encantar i amb la ajuda logística de Miguel Arraiz estan creant una falleta molt curiosa.

 

 

ARTISTES: Miguel i Beatriz Arraiz

LEMA: Solaris

ESBÓS: Marcelo Fuentes

 

 

Vos convidem a descobrir els nostres projectes a la nostra demarcació.

 Esteu convidats!"

Last modified on dilluns, 18 de novembre de 2013 00:08

Related items (by tag)

back to top