dilluns, 25 de novembre de 2013 20:32

Proclamació FM'14: Laura Lujan Parra Featured

Written by  Falla
Rate this item
(0 votes)

El passat Dissabte 23 de Novembre la nostra comissió va tenir l'honor de proclamar com a Fallera Major per al exercici 2013 - 2014 a la senyoreta:

LAURA LUJAN PARRA

Després d'uns anys sense representant major la comissió estava il.lusionada en poder cel.lebrar aquest acte tan important per a nosaltres. El casal havia sigut decorat per l'ocasió, flors de paper en morat, rosa, verd engalanaven les taules i un escenari, improvisat per al moment, amb l'estandard marcava el final d'un corredor de gent i amics que esperava l'arribada de Laura. 

 

 

A les 21.15 d'aquesta nit freda de novembre, la nostra presidenta Nohemí Rodríguez, tocava a la porta d'una senyoreta nerviosa i ansiosa per descobrir l'inici d'un any ple de novetats i emocions. Una traca sonava en arribar a la porta del casal i Laura, amb l'espontaneïtat que la caracteritza olorava el fum de la pòlvora que tan li agrada.

En entrar un video recordava cadascun dels adjectius que representen la nostra Fallera Major: alegre, lluitadora, aventurera, responsable, compromesa amb la familia, adicta a les disfresses... i posteriorment s'iniciava l'acte protocolari que la nomenava oficialment.

 

Laura no podia deixar  de somriure i d'expressar la seua il.lusió amb unes llagrimetes que caien pels seus brillants ulls. És fallera de la comissió des de la seua més tendra infància i, com dona valenciana, sempre havia  somiat en aquest moment. Les paraules d'agraïment, força, ganes de viure un any meravellós i emoció es reflectien quan va dedicar unes paraules als assistents. Emoció que va contagiar a tots els components de la comissió que, si ja estaven il·lusionats per les falles de 2014, ara ho estan molt més. 

 

 

La nit va continuar amb una "picaeta", un brindis per les Falles del 2014 i molta festa amb tots els que varen aguantar fins altes hores de la matinada. 

Des d'estes curtes paraules volem desitjar-li un any meravellós, ple de noves vivències, d'alegries i de moments que esperem guarde per sempre al seu gran cor.

ENHORABONA LAURA!! 

  


Last modified on dilluns, 25 de novembre de 2013 22:58

T'agrada? Compartix-ho!

Segueix-nos a twitter

No tweets found.
Scroll Up